Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

 Ε.ΠΑ.Μ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝΤΑΙ

To ΕΠΑΜ μέχρι σήμερα στους αγώνες που διεξάγει με το λαό για την απόκρουση των επιθέσεων του καθεστώτος επιδιώκει να συμπτύξει τις ευρύτερες δυνατές συμμαχίες με άλλες οργανωμένες κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις ώστε να επιτυγχάνεται η μεγαλύτερη ενότητα που θα οδηγεί στην επιτυχία των αγώνων. Οι συμμαχίες αυτές πραγματοποιούνται με ξεκάθαρο τρόπο και σαφείς στοχεύσεις, ώστε να μην προκαλούνται οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις εκατέρωθεν ή παρενέργειες και να μην είναι σε θέση ο οποιοσδήποτε να μεταστρέψει ή να αλλοιώσει το περιεχόμενο των αγώνων και να ακυρώσει εν τέλει με οποιοσδήποτε τρόπο, εκ των έσω, την επιτυχία τους.                                                                                                                                      Επομένως είναι ασύμβατη η οποιαδήποτε συμπόρευση του Ε.ΠΑ.Μ. με δυνάμεις του καθεστώτος ή πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις που εξακολουθούν κατά τα άλλα να το στηρίζουν, αν για λόγους τακτικής αυτές αναδιπλώνονται ως προς επιμέρους μέτρα που οι ίδιες έχουν λάβει για να παραπλανήσουν το λαό και να αποκτήσουν ευρύτερες συναινέσεις για τη συνέχιση του συνολικού για το λαό καταστροφικού τους έργου.
Αν για παράδειγμα το καθεστώς επιχειρεί ή θα επιχειρήσει στο επόμενο διάστημα να αναιρέσει εν μέρει κάποια από τα κατάφωρα επαχθή μέτρα του όπως π.χ. την είσπραξη του δημευτικού τέλους ακινήτων (χαράτσι)  μέσω των λογαριασμών της Δ.Ε.Η., κινητοποιώντας φίλιες δυνάμεις για να παρασύρουν σε συμμαχία γύρω τους τη λαϊκή διαθεσιμότητα, αυτό δεν σημαίνει ότι το Ε.ΠΑ.Μ. θα αγωνιστεί μαζί τους.
Οποιαδήποτε αναίρεση ή ακύρωση του μέτρου από το καθεστώς στα πλαίσια μιας αναδίπλωσής του καλώς να έλθει, και θα είναι επιτυχία των μέχρι σήμερα αγώνων του λαού, το Ε.ΠΑ.Μ. όμως έχει αγωνιστεί και θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται στο πλαίσιο που έχει ήδη συμφωνηθεί ανοιχτά με διαφάνεια με όλες τις άλλες δυνάμεις σε μια άλλη προοπτική και χωρίς αντιπαροχές.  

Ε.ΠΑ.Μ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: