Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ε.ΠΑ.Μ. - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ανακοίνωση του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου για τις εξελίξεις
 

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ
Θα λουφάξουν σύντομα οι ξένοι λύκοι και οι ντόπιοι δωσίλογοι!

Με την ψήφιση του «Μνημονίου 2» από το «ελληνικό» κοινοβούλιο και με την αποδοχή μιας επιτροπής εφαρμογής του από ξένους εμπειρογνώμονες, παίχτηκε και η τελευταία επίσημη πράξη του δράματος του ξεπουλήματος της χώρας και της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής εξαθλίωσης των Ελλήνων πολιτών. Το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα σκηνοθετήθηκε ως μέτρο που θα μας επέτρεπε να αποφύγουμε την «χρεωκοπία» και οργανώθηκε από τους ξένους και εγχώριους τοκογλύφους, τους διεθνείς τραπεζίτες και τα ντόπια τσιράκια τους.

Ενορχηστρώθηκε από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τα οποία εμφάνισαν την εθελόδουλη προσαρμογή της ελληνικής κοινωνίας στους εκβιασμούς του ΔΝΤ και του Οικονομικού Γερμανικού Ράιχ σαν την «μόνη ρεαλιστική πολιτική». Από εδώ και στο εξής, οι περικοπές μισθών και συντάξεων, η κατάργηση επιδομάτων και φορέων του Δημοσίου, τα μέτρα αιματηρής λιτότητας, οι δημεύσεις των ιδιωτικών περιουσιών μέσω ολοένα και πιο δυσβάστακτων και παράλογων φόρων, οι ιδιωτικοποιήσεις της δημόσιας περιουσίας, οι μαζικές απολύσεις προσωπικού θα γίνονται «αυτομάτως», στα πλαίσια της εφαρμογής του προϋπολογισμού και της «εξυγίανσης» της οικονομίας της χώρας.

Αυτό ακριβώς ονόμασαν «ρεαλιστική προοπτική» οι προδότες και οι νέοι γενίτσαροι. Και, στο όνομα αυτού του «ρεαλισμού» θυσίασαν αδίστακτα και υποκριτικά  το σύνολο των κοινωνικών και πολιτικών μας κατακτήσεων στον βωμό της διατήρησης της «ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας»… Χρησιμοποιώντας εκφοβιστικά την δαμόκλειο σπάθη της εξόδου της χώρας από την ζώνη του ευρώ και της επίσημης χρεωκοπίας (που απεύχονται και τρέμουν πρώτα απ’ όλα οι ίδιοι οι τοκογλύφοι-δανειστές και οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι) και παρουσιάζοντας την επιστροφή σε ένα εθνικό νόμισμα σαν την υπέρτατη καταστροφή, «εκβίασαν» τους «πρόθυμους» βο…λευτές του μαύρου μετώπου (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ), να αποδεχθούν τους βαρύτατους όρους μιας ελεγχόμενης δήθεν χρεωκοπίας, η οποία στοχεύει αποκλειστικά στην διάσωση του τραπεζικού συστήματος σε βάρος των άμεσων και ιστορικών συμφερόντων του ελληνικού λαού.

Ο κύβος ερρίφθη, λοιπόν! Το ενδεχόμενο της άρσης των άρθρων του Συντάγματος.....................

Δεν υπάρχουν σχόλια: